PAPU | Designed with love in Finland and made with care in the EU

ME HALUTAAN VALITA PAREMMIN!

Papu tarkkailee maailmaa leikkisästi ja etsii inspiraatiota jokapäiväisestä elämästä, taiteesta ja luonnosta. Mallistot syntyvät taiteilijan ja vaatesuunnittelijoiden yhteistyönä. Jokaisen malliston taustalla on pohdiskeleva tarina ja mukana ripaus omalaatuista huumoria.

Papu haluaa olla lastenvaatealan vastuullisten edelläkävijöiden joukossa. Tuotteemme valmistetaan laadukkaasta luomupuuvillasta tai kierrätyskuiduista valmistetuista materiaaleista. Papun tuotteet valmistetaan pääosin Suomessa ja Portugalissa sekä osittain muualla Euroopassa. Tuotanto Euroopassa mahdollistaa tuotteiden valmistusketjun seuraamisen läheltä. Kasvavana yrityksenä mahdollisuutemme vaikuttaa ja tehdä vieläkin ekologisempia valintoja kasvavat koko ajan.
  • Papun tuotteet on suunniteltu kestämään! Ne ovat helposti yhdisteltäviä ja voivat olla käytössä samalla lapsella pitkään - kiitos laadun ja yhdistelmäkokojen! Vaatteet ovat myös kierrätettävissä lapselta toiselle ajattomien unisex-värien ja printtien ansiosta.
  • Papua ajaa eteenpäin loputon uteliaisuus ja tekemisen into. Pyrimme kohti parempaa ja onneksi voimme oppia jatkuvasti uutta. Asiakkailta saatu palaute on meille erittäin arvokasta!

Kokotaulukko

Lasten_kokotaulukko-vaatteet

RUSETIN SITOMINEN ONNISTUU PARHAITEN SILITETTYYN PIPOON

papu_how_to_tie_a_bow_web