Vastuullisuus on mielestämme valintojen punnitsemista läpi jokaisen Papu-tuotteen elämän.

papu stories care-instructions

Me halutaan valita paremmin!

Papu haluaa olla lastenvaatealan vastuullisten edelläkävijöiden joukossa. Tuotteemme valmistetaan pääosin laadukkaasta GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta tai kierrätyskuiduista valmistetuista materiaaleista ja useimmilla tuotteillamme on Oekotex -sertifikaatti. Tuotanto Euroopassa mahdollistaa tuotteiden valmistusketjun seuraamisen läheltä, helpottaa kommunikaatiota ja on logistisesti järkevää. Pohjois-Portugalissa sijaitseva Cottonhouse on ollut alusta saakka yksi merkittävimmistä Papu-tuotteiden valmistajista. Meille on tärkeää muodostaa pitkäikäisiä yhteistyökumppanuuksia. Niissä molemmat pystyvät myös kehittämään toimintaansa ja oppimaan koko ajan lisää. Kasvavana yrityksenä mahdollisuutemme vaikuttaa ja tehdä vieläkin ekologisempia valintoja kasvavat koko ajan.
  • Tuotteiden ajattomuus ja muunneltavuus takaa, että vaatteen käyttöikä on pitkä. Tämä, jos mikä on ekologista. Myös huolellinen vaatteiden hoito lisää niiden käyttöikää.
  • Lastenvaatteita kierrätetään paljon. Pidämme tämän mielessä aina tuotesuunnittelusta saakka. Unisex-tuotteet kiertävät myös tytöiltä pojille ja toisinpäin.
  • Materiaalien laatu ja huolellinen ompelujälki kyllä näkyy. Paput valmistetaan aina Euroopassa, tarkoin valituissa tuotantopaikoissa.
  • Papua ajaa eteenpäin loputon uteliaisuus ja tekemisen into. Pyrimme kohti parempaa ja onneksi voimme oppia jatkuvasti uutta. Asiakkailta saatu palaute on meille erittäin arvokasta!

Kokotaulukko

size chart kid FI size chart 2 FI

Rusetin sitominen onnistuu parhaiten silitettyyn pipoon

papu how to tie a bow web