POSTILAKKO

21.11.2019 

Postin lakosta johtuen verkkokaupan tilauksen toimitetaan toistaiseksi Matkahuollon paketteina, toimitettuna sinun osoitetta lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen. Tilaukset pyritään toimittamaan luvatussa toimitusajassa, mutta lakosta johtuen pieniä viiveitä saattaa esiintyä myös muilla toimijoilla kuin Postilla. 

Lakolla on vaikutusta myös palautuspakettien toimituksiin, ja ne palautuvat varastoomme viiveellä. Säilytäthän palautuskuitin siihen asti, että olet saanut kuittauksen, että palautus on käsitelty. Jos olet toimittanut meille sähköisen palautusilmoituksen sekä vienyt paketin Postin toimipisteeseen, sinun ei tarvitse huolehtia palautusajan umpeutumisesta. Noudata tilauksen mukana saamiasi palautusohjeita. Palautusta ei voi tehdä Matkahuollon kautta.

Otamme vastaan papustories.com palautuspaketit toistaiseksi myös Papu Storella Helsingissä. Myös vaihdot onnistuvat myymälässä, jos sopiva tuote on myymälän varastossa. Huomioithan, että hyvitykset palautuksista tehdään verkkokaupan kautta, käyttäen sitä maksutapaa, jolla tilaus on maksettu. Palautuksia ei hyvitetä myymälässä. 

Jos sinulla on kysyttävää toimituksiin tai palautuksiin liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@papustories.com).

Papu Store

Pohjoisesplanadi 19

00100 Helsinki

Aukioloajat:

Ma-pe 10-18

La 11-17

Liquid error: Could not find asset snippets/ly-global.liquid